Hoppa till innehåll

Putte i Parken och Dalapop samarbetar med ny scen

Vill du spela på Putte i Parken i Leksand?

Putte i Parken och Dalapop kan nu presentera Scen 2 på sommarens festival i Leksand 13-15 juli.

Förra året besökte ca 25 000 personer festivalen i Leksand och årets program med bland annat Peg Parnevik, Stiko Per Larsson och Maxida Märak ser ut att locka ännu fler till gratisfestivalen vid Hembygdsgårdarna i Leksand. Nu har du möjlighet att få spela på Putte i Parken på Dalapops scen.

Är du eller ditt band baserat i Dalarna och håller tillräckligt hög kvalitet för att ställas på en festivalscen? Skicka in din ansökan direkt. Skriv lite kort om dig/ditt band och skicka med en länk där vi kan lyssna på musiken. Skicka till ansokan@dalapop.se senast måndagen den 22 maj.

Dalapop är ett regionalt resurs- och produktionscentrum för populärmusik från Dalarna. Dalapop prioriterar akter och produktioner som bedöms ha en professionell potential och huvuddelen av musikerna i sökande band ska vara bosatta i Dalarnas län.