Hoppa till innehåll

Dalapop presenterar artister på Putte i Parken – se hela släppet här

Under våren presenterades ett samarbete mellan Dalapop och Putte i Parken för att lyfta artister från Dalarna under sommarens upplaga av Putte i Parken i Leksand. Idag offentliggörs artisterna genom ett släpp som rymmer allt från elektropop till rockabilly.

Från Dalarna presenteras artisterna Marigold, ME THE TIGER, Andy and the Rockets och The Major Seconds. Klara för festivalen är också Filip Lundgren, Painted Sky, Isle Of You och Dimpker Brothers från Norrbottens respektive Kalmar län. Detta i ett utbyte mellan Dalapop och samarbetsorganisationerna BD Pop och Talent Coach.

Utbytet innebär att BD Pop och Talent Coach har erbjudits två speltillfällen var på Putte i Parken i utbyte mot ett antal speltillfällen för Dalaartister på Luleå Hamnfestival och Kalmar Stadsfest.

Artister på Scen 2:

Marigold (Borlänge)
ME THE TIGER (Falun)
Andy and the Rockets (Leksand)
The Major Seconds (Sälen)
Filip Lundgren (Piteå)
Isle Of You (Färjestaden)
Painted Sky (Luleå)
Dimpker Brothers (Västervik)