Hoppa till innehåll

Anmäl dig till Demoveckan 2017

För första gången slår vi upp portarna till Dalapops Demovecka mellan 24 till 30 juli!
Den genomförs tillsammans med föreningen Teknikeralliansen som består av studiotekniker och producenter runt om i Dalarna.

Nu erbjuder vi unga artister och band från Dalarna att helt kostnadsfritt spela in sin musik i en professionell studio med tekniker, producent, och om det behövs, studiomusiker och mentor.

Varje artist eller band får en dag på sig att spela in en egenskriven låt. Beroende på vilken typ av musik du spelar kopplas du ihop med en producent/tekniker som vet hur din musik ska låta. Det spelar ingen roll om ni spelar death metal eller om du vill spela in en låt till Melodifestivalen – våra tekniker och producenter kan det mesta.

Under dagen går vi igenom lite enklare grunder i inspelning och dagen pågår tills låten är färdiginspelad.

Demoveckan pågår under vecka 30 (24-30 juli) i Borlänge under totalt 7 dagar och vi har därför 7 nya låtar som ska spelas in. Urvalet av vilka som får spela in görs av Teknikeralliansen tillsammans med Dalapop och vi kommer arbeta hårt i urvalsprocessen för att Demoveckan ska vara jämställd.

Intresserad? Skicka en intresseanmälan med info om dig och din musik och gärna en enkel demoversion av låten. Ljudkvalitén spelar ingen roll. Deltagande är helt gratis.

Vi tar emot anmälningar fram till 30 juni.

Frågor/anmälan: ansokan@dalapop.se