Hoppa till innehåll

Ta en titt i Valley Sound Studio

Valley Sound Studio är en toppmodern inspelningsstudio med internationell potential beläget i den gamla Wallinskolan i Borlänge. Invigningen av verksamheten sker i samband med Peace & Lovefestivalen lördagen den 8 juli.

Lördag 8 Juli mellan kl 12:00-16:00. Adressen är Wallingatan 20.
Teknikeralliansen Dalarna är på plats och berättar om sin verksamhet och visar runt i studion.

-”Det känns otroligt roligt att vi fått igenom det här samarbetet med Borlänge kommun. För mig har Borlänges musikliv alltid varit något att vara stolt över, och nu får jag själv vara en del av att stärka det. Jag hoppas att jag kan komma med inspiration och dela med mig av erfarenheter från turnéer och jobb som producent”, säger Mats Björke, ordförande i Teknikeralliansen tillika tidigare medlem i Mando Diao.

– ”Det musikkluster vi håller på att etablera ihop med Brunnvik, Rytmus, Valley Sound Studio, nystartade Dalapop, musikskolan, livescenerna och andra musiker och arrangörer i regionen går hand i hand med Borlänge kommuns satsningar inom profilområdet”, säger Angelica Ekholm, Näringslivschef Borlänge kommun.