Hoppa till innehåll

Clinic med Kristian Anttila i Falun

Är det två saker Kristian Anttila vet så är det hur man skriver pophits och hur man får spelningar. Popkungen från Göteborg slog igenom i början av 2000-talet med Västra Frölunda, Smutser, Vill Ha Dig, Magdalena (Livet före döden) mfl.

Med över 600 spelningar fördelade över världens alla kontinenter vet han också hur man hanterar en publik och han har hela vägen lyckats göra det efter sina egna spelregler. Vare sig han vill eller inte vill, vare sig han försöker eller inte försöker så är han en besynnerlig karaktär i dagens musiksverige.

Ett vanligt år för Kristian innebär flera hundra spelningar runt om i Sverige på allt från Stockholms största scener till småorter som Pajala och Sveg. Med andra ord: Kristian Anttila kan det här med att fixa spelningar.

Dalapop arrangerar därför en öppen clinic där Kristian i ett samtal kommer berätta om sin musikkarriär, turnerandet och spela en och annan låt. Det kommer bli trevligt oavsett om du spelar musik själv eller inte.

Under dagen genomför Kristian två clinics i Dalarna varav den andra, på Kopparhatten i Falun, är öppen för allmänheten.

VAD: Clinic med Kristian Anttila
VAR: Kopparhatten i Falun
NÄR: 8 september 2017 kl. 18:00
HUR: Fri entré, ingen bordsbokning, först till kvarn. Arrangeras av Dalapop.