Hoppa till innehåll

Informationskvällar om ekonomiska föreningar

Spelar du i band och vill börja tjäna pengar på musiken? Arrangerar du spelningar tillsammans med andra och vill underlätta den ekonomiska biten. Kom på våra informationskvällar om företagsformen ekonomisk förening.

Det finns en massa olika företagsformer att välja bland. För band med flera medlemmar är ekonomisk förening en bra start som bland annat inte ställer till det för er om ni skulle byta ut medlemmar i bandet. Givetvis kan det finnas andra företagsformer som kanske passar dina förutsättningar bättre. Men en ekonomisk förening är en bra start för nystartade band.

Vill ni få hjälp att starta en ekonomisk förening eller bara veta mer om hur det funkar? Kom på våra informationskvällar som vi arrangerar tillsammans med Coompanion Dalarna. Självklart är allting kostnadsfritt och utan krav på företagsstart eller fortsatt samarbete.

Coompanion Dalarna är företagsrådgivaren för alla som vill starta företag tillsammans. Coompanion breddar entreprenörskapet och ger er som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning – från idé till framgångsrikt företagande.
Coompanion tror på demokratiskt företagande, där alla samarbetar och är engagerade.

Och som inte detta vore nog bjuder vi på kaffe och macka.

Informationskväll i Borlänge:
Plats: Dalapopkontoret (Målaregatan 12)
Datum: 10 oktober
Tid: 18:00-20:00

Informationskväll i Mora:
Plats: Kulturhuset, 1 tr
Datum: 8 november
Tid: 18:00-20:00