Hoppa till innehåll

Clinic med Axel Sjöberg (fd Graveyard) i Falun

Axel Sjöberg spelade trummor och skrev text i rockbandet Graveyard från deras start till för ca ett år sen då han valde att sluta för att gå vidare med andra projekt. Med Graveyard släppte han fyra album, turnerade världen runt, vann två grammisar och ett P3 guld. De spelade även förband till några av vår tids rockdinosaurier som Deep Purple, Motörhead, Iron Maiden och Soundgraden bland annat.

Nu står han i färd med att släppa ett album med bandet BIG KIZZ, spela percussion/trummor med Sarah Klang och håller även på att färdigställa ett projekt för barn där han och Hanna Östergren (Hills och Träd, Gräs & Stenar) undersöker känslor och tankar med prat och musik. Frågor som avhandlas är t.ex ”Hur kommer tankar in i hjärnan?” ”Vad är egentligen färg och var kommer det ifrån?”

Till Dalarna kommer han för att dela med sig av sina erfarenheter och tankar kring hur resan till att bli yrkesmusiker kan se ut. Vad bör du göra? Vad bör du inte göra? Det kommer även vara fritt fram att grilla honom med frågor, frågor som han svara på om de inte är för svåra.

Under dagen genomför Axel två clinics i Dalarna varav den andra, på Falun Bowling & Krog, är öppen för allmänheten.

VAD: Clinic med Axel Sjöberg
VAR: Falun Bowling & Krog, Falun
NÄR: 29 november 2017 kl. 18:00
HUR: Fri entré, ingen bordsbokning, först till kvarn. Arrangeras av Dalapop.