Hoppa till innehåll

Nominera din favorit till Dalecarlia Music Awards 2019

Välkommen till Dalecarlia Music Awards 2019! Nu har vi startat planeringen och arbetet med årets gala och behöver därför era nomineringar så att juryn inte missar någon bra musik som släppts under året.

 NOMINERA: goo.gl/8fm5HM

?VAD ÄR DALECARLIA MUSIC AWARDS?
Dalecarlia Music Awards har instiftats för att uppmärksamma och manifestera styrkan och bredden i Dalarnas fantastiska musikliv. För sjätte året i rad arrangeras Dalarnas glammigaste musikfest & gala, denna gång hos Falun Bowling & Krog den 13 april 2019! Nominera din favorit ♥

?VAD HÄNDER?
Det blir pompa och ståt i prisutdelningar i 13st olika kategorier som blandas med fantastisk livemusik från 6 av Dalarnas hetaste artister i olika genres! Allt under ledning av konferencierer från P4 Dalarna. Galan livesänds via Sveriges Radio och Dalarnas Tidningar.

?EFTERFESTEN
Nyhet för 2019:års gala är att det bjud på livemusik även på efterfesten i form av superheta ”Newkid”
Detta ligger utanför DMA och arrangeras av Falun Bowling & Krog. Från 22.00 blir det eftersläpp för övriga gäster & självklart får du som DMA-besökare stanna och uppleva även denna liveakt utan kostnad!

?NOMINERA DIN FAVORIT
Gå in NU och nominera era favoriter här: goo.gl/8fm5HM

? KATEGORIER 2019
✓ Juryns Hederspris
✓ Årets Arrangör
✓ Årets Musikvideo
✓ Årets låt
✓ Årets band
✓ Årets artist
✓ Årets album
✓ Årets producent
✓ Årets interaktiva
✓ Årets folkmusik
✓ Årets klassiska
✓ Årets liveupplevelse
✓ Årets gästpris

? BILJETTER
Biljetter släpps i början av 2019. 

?ARTISTER UNDER GALAN
Håll utkik på FB-sidan, detta släpps inom kort!

?SAMARBETSPARTNERS
Musik i Dalarna driver galan tillsammans med Dalapop , Sensus och Studiefrämjandet. Dessutom i nära samverkan med Falun Bowling & Krog, Bilda, ABF, Falu Kommun, Borlänge Kommun, Dalarnas Tidningar, Sveriges Radio och Scekab.

?TIDER
Publiceras inom kort!

?ÖVRIGA FRÅGOR
Har du övrig frågor? Tveka inte att kontakta oss!

▸ Mail: info@dalecarliamusicawards.com

Frågor gällande biljetter hänvisas till:
▸ Mail: info@falunbowling.se
▸ FB-mail till Falun Bowling & Krog

Glöm INTE att nominera era favoriter!
Varmt välkomna på Dalecarlia Music Awards 2019