Dalapop på Putte i Parken i sommar

Här är artisterna till Demoveckan
18 februari, 2019
Prenumerera på vinyl med Dalaartister
27 februari, 2019

Favorit i repris!

Den ambulerande festivalen Putte i Parken slår sig ihop med det regionala resurs- och prouktionscentret Dalapop för att tillsammans producera en scen på sommarens festival i Leksand 12-13 juli.
Förra året var det andra året för Scen 2 på Leksandsupplagan av Putte i Parken som producerades och presenterades av Dalapop och där regionala band och artister uppträdde. Tillsammans med organisationerna BD Pop (Norrbotten) och Talentcoach (Kalmar) presenterades även band från dessa i regioner i utbyte med Dalapop.

Även i år är upplägget detsamma där Dalapop presenterar länets bästa och nyaste musik uppblandat med talanger från Norrbotten och Kalmar. I utbytet får band från Dalarna chansen att uppträda på festivaler i dessa regioner. Ansökan öppnar 8 februari och pågår till maj här på Dalapops hemsida.

Ansök här!

Skicka din ansökan till ansokan@dalapop.seX