Hoppa till innehåll

Dalapops produktionsstipendium till Linnéa Björn

Dalapops produktionsstipendium är ett samarbete mellan Dalapop, Green Hotel och Musikcenter och delas ut till ett band, låtskrivare, producent eller artist från Dalarna som har visat motivation och driv för sitt musikskapande under det gångna året.

I år tilldelas stipendiet låtskrivaren och artisten Linnéa Björn. Linnéa är nyexaminerad från Musikmakarna i Örnsköldsvik och var nyligen på sin första resa till Los Angeles som låtskrivare för att etablera nya samarbeten. Linnéa har under året visat stort driv för att etablera sig som låtskrivare och släpper inom kort sin första singel under artistnamnet BJOERN.

Linnéa kommer inom kort få spendera en långhelg på Green Hotel i Tällberg där miljön utrustas med teknik från Musikcenter. En långhelg för kreativitet och där nytt material kan skapas och förfinas.