Hoppa till innehåll

Dalapop på Putte i Parken i Leksand

För tredje året i rad är det Dalapop som presenterar Scen 2 på festivalen Putte i Parken i Leksand 12-13 juli. Idag kan vi presentera vilka ni kommer se på scenen.

Precis som tidigare år har vi två band från Norrbotens respektive Kalmar län i utbyte med våra fantastiska systerorganisationer BD Pop och Talent Coach. I utbyte kommer ett gäng Dalaartister spela på festivaler i dessa två län.

I dagens artistsläpp:

Violet Days
Broder Henrik Rapp
Martin Riverfield & The Wheels of Fortune
RÅNDA
Backboons
Miss Sister
Världsrymden
The Chickpeas Band

Putte i Parken äger rum vid Hembygdsgårdarna i Leksand 12-13 juli 2019. Fri entré till hela festivalen och utöver artisterna ovan spelar även Norlie & KKV, Stiko Per Larsson, Dotter mfl. Speldagar och spelschema presenteras närmare festivalen.