Hoppa till innehåll

Älvdalen medfinansierar Dalapop

Ytterligare en kommun kliver på poptåget och väljer att medfinansiera Dalapop. Den här gången är vi oerhört glada över att Älvdalens kommun från och med 1 november 2019 medfinansierar Dalapop.

Älvdalen blir den 13:e kommunen in i samarbetet av Dalarnas totalt 15 kommuner. Det här innebär att vi nu kommer kunna arbeta ännu hårdare med två planerade projekt i kommunen, nämligen Sanna Sjödén och Stefan Nykvist. Vi har även mer på gång i kommunen, bland annat utgivning av en barnskiva och en Valley Network-träff i vår.
Med andra ord: håll ögonen öppna!

Kommunen lät fråga Sanna Sjödén vad hon tycker om deras beslut. Det här är vad hon sa:

”Kan börja med att säga att jag är så glad över att min hemkommun ansluter sig till Dalapop. Dom är superbra, jag är så himla glad och tacksam för all hjälp jag har fått. Utan Dalapop hade jag högst troligt fortfarande inte haft någon som helst koll på musikbranschen, jag hade förmodligen varken kunnat spela in eller släppa någon av låtarna som jag skrivit och jag hade aldrig kommit ut och spelat så mycket som jag har fått göra den här våren och sommaren.”