Hoppa till innehåll

Låt Live Leva kommer till Borlänge

Låt Live Leva

Nu fyller den digitala festivalen Låt Live Leva ett år. Detta kommer att firas med den största upplagan någonsin, ”Låt Live Leva – 1 år”. Den 10 april sänds festivalen från ett flertal olika scener runt om i landet, bland de bokade akterna återfinns Fricky, Cherrie, Ellen Krauss och Gustaf och Viktor Norén. Fler artister tillkommer. Nu utökas festivalen med ytterligare en scen i Borlänge, som kureras av Dalapop.

Uppträdande artister i Borlänge är ALVA, Bjoern och Broder Henrik Rapp.

Under 2020 så lamslogs musik- och eventbranschen. Det stod tidigt klart att arrangemang med stora publikhav var en omöjlighet, artist Jubel tog därför snabbt ett beslut att satsa på det digitala. Till dags dato har bolaget genomfört över 200 digitala konserter och event, men allt började med den digitala festivalen Låt Live Leva. “Låt Live Leva – 1 år” är uppbyggd precis som en “vanlig” festival, besökaren kan sömlöst flytta sig digitalt mellan olika scener spridda runt om i landet.

”Att kunna erbjuda livegig åt artisterna i dessa tider tillhör ju inte vanligheterna och sen att få göra det på en virtuell festival där artister från Sveriges alla hörn kommer att uppträda känns inget annat än förbannat bra.” – Daniel Olsson, verksamhetsledare Dalapop.

Låt Live Leva sänds den 10 april via den digitala livestreamingtjänsten dramatix.tv. Biljetter kostar 99 kr.