Hoppa till innehåll

Stiko Per Larsson, Vilma Flood och Broder Henrik Rapp till Dalhalla 7 juli 2021

Nu står det klart vilken som blir sommarens första konsert i Dalhalla. I ett extremt fint samarbete mellan Dalapop och Dalhalla presenteras artisterna Stiko Per Larsson, Vilma Flood och Broder Henrik Rapp – tre av Dalarnas bästa artister just nu.

Denna lokala och mycket aktuella artisttrio får nu, i varsin akt, äran att öppna Dalhallas konsertsommar efter ett år i pandemins spår. På agendan står en fullspäckad öppningskväll med Dalarnas bästa låtskrivare och röster!

Stiko Per Larsson
Stiko Per Larsson är en sjungande låtskrivare, vars musik är sprungen ur den akustiska rocken, färgad med en smula folktradition. Texterna vill fånga det vackra i det enkla. En unik röst, historier och sånger om kärlek och kamratskap i ett vankelmodigt land.

Vilma Flood
Med sin kritikerrosade skiva, ”Moodswinger” från 2019, blev Avestabördiga Vilma Flood en angelägenhet inte bara för den bluesrörelse där hon fick vässa sina armbågar. Snarare hade hon placerat sig mitt i centrum av Sveriges hungrigaste indiefolk-talanger, vilket kröntes med en plats i programmet på den prestigefyllda festivalen Sthlm Americana samma år.

Broder Henrik Rapp
Broder Henrik Rapp är en 29-årig artist från Falun som skriver pop/rock med stort fokus på text. Sedan 2018 har han släppt två album som rönt stor uppmärksamhet i pressen och hyllats för sin moderna lyrik och höga verkshöjd. Hans musik har bland annat omskrivits i Expressen och Aftonbladet av Per Bjurman och Lars Lindström. 

Läs mer om artisterna här.
Biljetter finns tillgängliga nu!

BOKA BILJETT HÄR!

Konserten genomförs i fint samarbete med Dalakraft.

Med införda lättnader i restriktioner från 1 juni är denna konsert öppen för en publik på 500 sittande gäster. Så det gäller att vara snabb med att boka biljett!

Fotografer: Linda Eliason, Thron Ullberg, Niklas Porter.