Hoppa till innehåll

Andy And The Rockets är vinnare av P4 Nästa

Rockbandet Andy And The Rockets från Leksand och deras låt ”The Day Our Music Died” vann Sveriges Radios rikstäckande musiktävling P4 Nästa under fredagen i en direktsändning från Västerås konserthus. I och med vinsten hamnar låten högst upp på P4:s rotation och kommer höras frekvent på radion under lång tid framöver. P4 Nästa klassas som Sveriges näst största musiktävling efter Melodifestivalen.

I maj släppte Andy And The Rockets albumet ”Ghost Town” där vinnarlåten finns med. Albumet belönades med fina recensioner i bland annat Sweden Rock Magazine. Albumet nådde snabbt den hängivna publikens hjärtan och har idag streamats närmare 1 miljon gånger.

Vinnarlåten ”The Day Our Music Died” är med andra ord en låt som kommer höras enormt mycket framöver och låten kan laddas ner på länken nedan om ni önskar spela den hos er.

Andy And The Rockets bildades i Leksand 2012 och består av Filip Westgärds, Andreas Forslund, Max Marcusson och Robin Lagerqvist. Bandet albumdebuterade 2017 med skivan ”Big City Lights”. Med albumet ”Ghost Town” från 2022 skapade bandet ett nytt spännande sound som kombinerar modern rock med klassisk Rock’n’Roll.

Foto: Alexander Donka