Hoppa till innehåll

Inspirationsdag hos Dalapop

Fram med kalendern och filofaxen! Krita in obligatorisk närvaro hos Dalapop 2 december. Det är dags för inspirationsdag!

Tidigare år har vi kört årliga föreläsningsdagar på Dalapopkontoret varje höst som har varit mycket uppskattade. Efter fjolårets fantastiska föreläsning med Martin och Magnus från The Sensitives tänker vi ni prova ett nytt koncept. Föreläsningsdagen blir en inspirationsdag.

Vi tror att man kan lära sig mycket av varandra. Äldre och mer erfarna artister kan lära de nya och unga artisterna en hel del och den här dagen kommer vara ett bevis på det. Vi har bjudit in fyra musiker som vi har haft mycket samarbeten med genom åren och som vi vet sitter inne på en ovärderlig mängd kunskap och tips till dig som är ung eller relativt ny in i musiken. Under varje pass är tanken att vi samtalar och kommer med tips och råd till varandra. Hur har andra gjort och hur tänker du själv göra?

Årets inspiratörer är:

Karolina Nordman

Mia Mästerbo

Stiko Per Larsson

Alfred Kihlberg

Karolina kommer prata mycket kring musik och prestationsångest och bjuder på några hjälpsamma verktyg/övningar att ta hjälp av när ”prestationsdjävulen” eller känslan av misslyckande dyker upp. Mia har låååååång erfarenhet både på och bakom scenen och kommer att prata om hur du på bästa sätt kan samarbeta med dem som jobbar bakom scenen genom att vara förberedd och redo. Stiko Per är mästare på att hitta på nya innovativa idéer kring sin musik så som vandringsturnéer och livestreamade konserter och kommer bland annat prata om vad man kan göra med sitt artisteri mer än att bara stå på scenen. Alfred har DIY-kungen som i många år marknadsfört sina band utan några större resurser och kommer prata om hur du kan marknadsföra dig själv och ditt band med nollbudget.

Inspirationsdagen vänder sig främst till dig som är yngre artist eller band. Alla är givetvis välkomna och hela dagen är helt kostnadsfri. Kom ihåg att Dalapop lägger stor vikt i att artister deltar på inspirationsdagen inför att vi ska gå in i samarbeten med nya band och artister.

Vi börjar dagen kl. 10:00. Mer info inom kort.