Hoppa till innehåll

Välkommen på arrangörsträff i Borlänge för små, medelstora och nya arrangörer

Den 5 december bjuder vi in till arrangörsträff i Borlänge. Vi startar med lite samtal där vi vill höra vad ni som arrangörer har på gång framöver och hur vi på Dalapop kan hjälpa er med era arrangemang framöver. Vilka utmaningar har ni inför kommande säsong osv?

Efter det fortsätter vi med information från EasyArr som presenterar sitt nya arrangörsverktyg för bland annat biljettförsäljning och marknadsföring av konserter samt en kort presentation från Svensk Live med fokus på Indiego, Svensk Lives unga arrangörsnätverk där du som är ung arrangör givetvis ska vara med.

Den här träffen riktar sig främst till små, mellanstora och nya arrangörer. Med små och mellanstora menar vi främst konsertarrangörer som kör arr med en kapacitet på under 400 pers. Ingen föranmälan krävs. Vi drar igång kl. 18:00.

Varmt välkommen!

Har du några frågor? Kontakta oss på hej@dalapop.se

EASYARR

Ett komplett arrangörsverktyg som steg för steg:

 • guidar både ovana och vana användare från idé till biljettförsäljning – inom en timme
 • tar bort alla ekonomiska risker för alla inblandade
 • gör det lätt att göra rätt
 • som tillför värden både till etablerade arrangörer och artister i början av sin karriär

EasyArr hjälper till med små arrangemang för 12-15 gäster men har också varit med och förverkligat drömmarna om att skapa en festival – mitt i Stockholm – mitt i sommaren – med över 700 betalande besökare.

EasyArr används av stora bokningsbolag och av nystartade klubb-arrangörer, av folkparker och av både unga och etablerade artister som har det gemensamt att de inte kan eller vill ta ekonomiska risker.

SVENSK LIVE

Svensk Live är den svenska livemusikens röst och samlar över 300 arrangörer.

Indiego är Svensk Lives verksamhet för dig som är ung och arrangerar/vill arrangera live-arrangemang tillsammans med andra. Hos Indiego kan du som 25 år eller yngre:

 • Åka på nätverksträffar, branschmässor och festivaler.
 • Söka finansiering för projekt och utbildning.
 • Stöd att utveckla dina arrangemang och din förening.
 • Ta del av föreläsningar och workshops.
 • Hjälp med att göra din röst hörd gentemot politiker och beslutsfattare.
 • Tillgång till nätverk med över 200 medlemsföreningar/företag inom livebranschen.
 • Ta del av utvecklingsprojekt såsom Greentopia, Dare to Care, Amplify etc.