Hoppa till innehåll

Är du vår nya popkonsultent?

Vill du bli vår nya popkonsultent på Dalapop? Brinner du för popmusik och vill vara Dalapops ögon och öron ute i länet för att fånga upp och bygga nätverk med nya och unga talanger? Då kan det vara dig vi söker!

Anställningen är en projektanställning på 60 % med utgångsort i Borlänge. Popkonsultenten ska vara det första naturliga mötet med Dalapop för nya och unga artister i hela Dalarna. Du har god kunskap och stort nätverk bland utövande unga musiker i Dalarna och har inga problem att flänga länet runt för att gå på evenemang och hålla möten med nya band och artister.

Din främsta arbetsuppgift blir att leda och guida nya band och artister till att ta nästa steg i sin karriär genom rådgivning och tips på vägen. Tillsammans med Dalapops verksamhetsledare lägger du upp din arbetsvecka för att nå så många nya talanger som möjligt.

För att lyckas i rollen har du:

  • ett stort upparbetat nätverk inom Dalarnas musikliv med fokus på unga band och artister.
  • erfarenhet av artistutveckling, livemusik och musikutgivning. Antingen åt andra eller i eget band och/eller artistkarriär.
  • erfarenhet av att hålla presentationer, workshops och föredrag.
  • god IT-kunskap.
  • god kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
  • B-körkort.

Det är meriterande om du har:

  • basal kunskap inom grafisk design och sociala medier.

Lön
Månadslön.

Anställningsvillkor
60 % projektanställning till och med 2026-12-31.
3 månaders provanställning.

Tillträde
Snarast efter överenskommelse.

Mejla din ansökan eller frågor om tjänsten till hej@dalapop.se senast 15 april 2024.